Szoftvertámogatás (support)

Bizonyosan vannak önnek is kisebb-nagyobb problémái a saját vagy cége által használt szoftverekkel, számítógépekkel, mint például:

A Skiltor Kft. segítséget tud nyújtani a fentihez hasonló problémák megoldásában. Vállalunk eseti kiszállást, de lehetőség van folyamatos support szerződés megkötésére is. Szakértelmünk széleskörű, jó eséllyel bármilyen problémában tudunk segíteni, de ha mégsem, üzleti kapcsolataink révén tudunk ajánlani szakértő céget. Írjon egy email-t, az nem kerül önnek semmibe, mi pedig szívesen veszünk minden megkeresést.

Komplett üzleti környezet kialakítása

Ez a szolgáltatás igazából a támogatás egy speciális formája. Manapság egy sikeres cég elképzelhetetlen internetes jelenlét, ill. központosított fileszerver nélkül. Ennek teljeskörű kilalakításában tudunk segédkezni, mely többek között magában foglalja:

Ezeken felül temészetesen még számtalan komponens telepítése lehetséges, pl. céges fórum kialakítása a cég weboldalán, hibabejelentő, feladatnyílvántartó és kiosztó alkalmazás telepítése, stb. A lehetőségek szinte korlátlanok.

Mindezt kivétel nélkül ingyenes termékekből meg tudjuk valósítani, így önnek a szoftverekért nem kell fizetnie, mégis korlátlanul használhatja (jogtisztán) őket. A kialakítás költsége kizárólag a telepítést/konfigurálást végző szakember díjazásából áll.

Egyedi szoftverfejlesztés

Amennyiben ezen kérdések bármelyikére igen a válasz, önnek egyedi szoftverre van szüksége. Ez történhet "scratch"-ből, azaz a nulláról indulva, de szerencsésebb egy már meglévő szoftverhez hozzáfejleszteni a szükséges funkciókat.

Cégünk rendelkezik tapasztalattal szinte minden üzleti területen, ám különösképpen az ügyviteli szoftverek terén vagyunk otthon, mint például:

Írjon egy email-t, az nem kerül önnek semmibe, mi pedig szívesen veszünk minden megkeresést!

Utolsó frissítés: 2011-12-11